Varumärken

 • BBM

  BBM erbjuder prisvärda basprodukter med god kvalitet för både restaurang och hemmabruk.

 • Contigo

  Contigo är en av de ledande leverantörna av resemuggar, vattenflaskor och flaskor för barn. Contigos första innovation var den patenterade autoseal-tekniken som utformats för att automatiskt täta mellan klunkarna. På så vis behöver du aldrig oroa dig för att spilla en droppe.

 • Exxent

  Exxents produktsortiment är synonymt med stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. Det är rejäla och tåliga produkter som klarar det höga tempot och den tuffa vardagen i ett professionellt kök - det är en egenskap som gjort Exxent till en favorit hos många kockar.

 • Gastromax

  GastroMax produkter har tagits fram för att göra matlagningen enklare och roligare för alla. GastroMax produkter uppfyller hemmakockens alla behov, vare sig det gäller matlagning, bakning eller förvaring av livsmedel. 

 • Nordiska Plast

  Nordiska Plast är ett familjeföretag i Gislaved. Företaget har utvecklat, tillverkat och marknadsfört olika plastprodukter för hemmet sedan 1956.

 • Orthex

  Orthex erbjuder praktiska och hållbara produkter för vardagen. 

  Praktiskt är vackert! Orthex produkter är praktiska, välutformade och har hög kvalitet. Nordisk design och fokus på slutanvändaren har varit kärnan i deras verksamhet sedan 1956, när Orthex grundades.

 • Sagaform

  Designade produkter som uppskattas av mottagaren och som ofta skänker ett leende.

  Sagaform samarbetar med Sveriges främsta formgivare som alla är väl medvetna om rådande trender och extremt professionella för att kunna tillgodose sina kunder med förstklassig skandinavisk design. Sagaform ställer höga krav på sina leverantörer och hög kvalitet är ett måste för att berättiga en plats i Sagaforms sortiment.

 • Xantia

  Xantia har tagits fram för att höja inspirationen, matglädjen och användarvänligheten i såväl små som stora professionella kök. Xantias breda och smakfulla produktsortiment skapar fulländade kockar och kök.

Visar 1 - 8 av 8 produkter