Inga produkter
Med matlagning i stort sett alla tv-kanaler ser vi att man hittar tillbaka till köket, gärna med familj och vänner för att laga mat tillsammans. Det senaste inom matlagning är att vi går tillbaka till traditionella och kvalitativa material, där det hetaste just nu är kolstålspannor.
En kolstålspanna blir bättre ju mer man använder den. Hela resan börjar med att man bränner in den med lager av olja för att skapa en bra stekyta som sedan blir bättre och bättre för varje gång du använder den.
Fokus på miljö och hållbarhet. Kolstålspannor har likt gjutjärn en väldigt lång livslängd om man sköter om dem rätt. Skulle pannan mot all förmodan hamna på soptippen så är allt material återvinningsbart.
Stekpannan har många användningsområden, använd den på sprisen, grillen, i ugnen eller varför inte över en öppen eld ute i naturen. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor.
Tar du väl hand om kolstålspannan blir den bara bättre och bättre med åren.
Stekpannan är 28 cm i diameter och rymmer 2,7 liter.
Material | Kolstål |
Volym | 2,7 L |
Längd | 50 cm |
Bredd | 28 cm |
Höjd | 9,5 cm |
Diameter | 28 cm |
Tjocklek | 2,00 cm |
Diskmaskinsäker | Nej |
Vanlig spis | Ja |
Induktionsspis | Ja |
Halogenspis | Ja |
Gasspis | Ja |
Nettovikt | 1,59 kg |