Köp- & leveransvillkor

Priser

Samtliga priser på plickoplock.se visas inklusive moms.

Betalning

Vi erbjuder följande betalningsalternativ: Faktura, kontokort, Payson Direkt samt förskottsbetalning via Bankgirot. Mer information om respektive betalsätt finner du nedan.

Svea Checkout

SveaWebpay Faktura

Svea Checkout är en tjänst som tillhandahålls av Svea Ekonomi AB. Den gör dig enkelt för dig som kund att handla på nätet. Via checkouten kan både privatpersoner och företag handla med eller utan ett registrerat kundkonto hos Plickoplock.se. Med hjälp av bank-id kan du även välja att få dina varor levererade till en annan adress än din folkbokföringsadress.

De betalsätt som finns tillgängliga via Svea Checkout är

  • • Kort - Visa/Mastercard
  • • Faktura - 14 dagar
  • • Direktbetalning via bank
  • • Delbetalning
  • • Svea konto

De betalsätt du erbjuds kan avvika från listan ovan. Det kan bero på en rad olika faktorer - exempelvis om du beställer som privatperson eller företag, om du ej vill uppge ditt personnummer eller om du beställer från en förening som saknar juridisk person. Svea Ekonomi genomför en kreditprövning av dig som kund i samband med ditt köp, resultatet av denna kan påverka dina betalningalternativ.

För att läsa och ta del av Svea Ekonomis allmäna villkor klickar du här.

Payson

Payson Direkt

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Förskottsbetalning via Bankgiro

Förskottsbetalning via Bankgiro

Förskottsbetalning via bankgiro är i första hand till för dig som inte vill eller kan betala via faktura eller kontokort.

När du väljer detta betalningsalternativ betalar du in beloppet för din beställning till vårt bankgiro. När vi har emottagit och registrerat din betalning levererar vi dina varor.

När du lägger din beställning får du våra kontouppgifter på webbsidan samt via e-post. Om du av någon anledning tappat bort dessa uppgifter, publicerar vi dem även här:

Kontoinnehavare:Kvick Business
Bankgironummer:338-6398
Meddelande:PLICK #{Ditt ordernummer}
Belopp:Summan av det du beställt inkl. frakt

Frakt

Plickoplock.se erbjuder två olika fraktalternativ - DHL Service Point och DHL Företagspaket.

DHL Servicepoint

Ditt paket levereras till ett utlämningställe i närheten av din leveransadress. Fraktkostnaden är maximalt 69 kronor inklusive moms oavsett antal varor och paketets vikt. Beställningar till ett värde av 499 kronor eller mer levereras gratis.

DHL Företagspaket

Din beställning levereras direkt till din leveransadress. Fraktpriset beror på den totala vikten av dina beställda varor. Din totala fraktkostnad inklusive moms anges i kassan innan du betalar.

Leverans

Förnärvarande levererar vi endast inom Sverige. Beställningar levereras i första hand med DHL. För privatpersoner gäller uthämtning på närmaste Service Point/utlämningsställe.

Leveranstiden är normalt 1-4 arbetsdagar. Du blir aviserad via sms när ditt paket finns att hämta vid närmaste utlämningsställe.

Efter ankomst måste din försändelse hämtas av dig inom 14 dagar, i annat fall returneras det till avsändaren. Extra avgifter i samband med detta debiteras dig.

Vid eventuell restnotering, kommer den restnoterade varan inte skickas i efterhand, utan får återbeställas när varan åter finns i lager.

Returer och Reklamationer

Plickoplock.se följer Distians- och Hemförsäljningslagen. Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning.

Reklamationer

Eventuell reklamation måste göras senast 7 dagar efter att försändelsen mottagits.
För att reklamera en vara kontakta alltid Plickoplock.se först för att erhålla korrekta returuppgifter.

Ångerrätt

För att utnyttja din ångerrätt kontakta alltid Plickoplock.se först för att erhålla korrekta returuppgifter. Vid retur av felfri vara ersätts endast för produktens kostnad. Den initiala fraktkostnaden, returfrakt samt eventuell fakturaavgift betalas av kunden.

Byte

För att byta en produkt mot en annan returnerar du enligt villkoren under rubriken Ångerrätt. Den nya produkten beställer du som vanligt i webbutiken.

Vid eventuell tvist

Plickoplock.se följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist